Skip to main content

Onzekerheid

Onzeker, als je dat bent, dan weet je heel goed wat dat inhoudt. Je denkt dat mensen je vreemd vinden, niet mooi, niet slim enz. Je kijkt vooral naar de dingen die je niet goed vind aan jezelf. Al zeggen mensen dat het niet zo is, jij weet wel beter. Zo sterk hebben negatieve gedachten zich in jouw brein geworteld. Als je een compliment krijgt, vind je het moeilijk om dat te ontvangen. Je gelooft het toch niet. Het is zo jammer als je zo denkt.

Hoe komt het eigenlijk dat je zo denkt? Wat heb je meegemaakt, wat is er tegen je gezegd, dat er voor heeft gezorgd dat je zo laag over jezelf denkt. Het is niet nodig! Iedereen heeft mooie eigenschappen. Iedereen heeft het recht om trots op zichzelf te zijn! Door je meer bewust te zijn van positieve eigenschappen van jezelf, ga je je al beter voelen. 

Ik wil je graag helpen jezelf te leren waarderen, je zelfbeeld te verbeteren en trots op jezelf te zijn. Neem jij de eerste stap? Je bent van harte welkom bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mjn praktijk. 

Afspraak maken

 

565 Zomer mooi vrouw 960 Fotos voor Therapeuten

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij:

 

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op    06 28 59 81 14

  

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist