Skip to main content

Burn-out

Bij een burn-out is de periode dat je last van stress had te lang geweest. Dat kan zelfs jaren geduurd hebben. Je lichaam heeft heel veel signalen gegeven, maar je hebt er geen gehoor aan gegeven (of misschien heb je ze niet herkend). Hierdoor is als het ware het elastiekje geknapt. Alle rek is eruit en je lichaam kan niet meer. Je bent opgebrand. Als je een burn-out hebt, is het heel belangrijk om rust te nemen, zodat je lichaam en geest weer kunnen herstellen. In de eerste fase van een burn-out, kan je ook niet heel veel meer dan dat. Het accepteren dat het nu niet meer gaat is niet gemakkelijk. Mensen die een burn-out krijgen zijn vaak harde werkers en erg gedreven. Dat maakt het nog lastiger om te accepteren dat je nu thuis zit.

Alleen tot rust komen is niet voldoende. Langzaam aan je herstel gaan werken, gaat het beste als je weer een dagritme op gaat bouwen waarbij beweging en gezonde voeding belangrijke punten zijn. Het zoeken van hulp en ondersteuning op mentaal vlak is essentieel. Inzicht krijgen in wat jouw valkuilen zijn, zodat je leert deze in de toekomst te vermijden, maakt je sterker dan je voorheen was. Je nieuwe inzichten en verandering in gedrag kunnen ervoor zorgen dat je sterker uit je burn-out komt kunnen voorkomen dat je niet nog een keer in een burn-out terecht komt, of overspannen raakt.

Heb jij een burn-out en wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Afspraak maken

 

15 kampvuur nacht warmte 960 Fotos voor Therapeuten

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij:

 

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op    06 28 59 81 14

  

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist