Skip to main content

Reviews cliënten

Reviews van cliënten die een counsellingtraject hebben gevolgd.

'Linda is een fijn persoon en daagde me uit door de juiste vragen te stellen. Ze zette me in een paar gesprekken aan het denken, waardoor ik weer terug kwam bij wie ik ben, wat ik wil en wat ik belangrijk vind. Ze heeft me goede inzichten gegeven om mijn grenzen te bewaken. Daarnaast is ze een warm persoon waarbij ik mijn verhaal kwijt kon. Ik heb me erg bij Linda op m'n gemak heb gevoeld. Nogmaals bedankt voor je hulp!'

-Karen, februari 2024

 "Toen ik bij Linda Martens op kennismakingsgesprek kwam, voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk ongeveer een jaar therapie bij haar gehad, en zij heeft mij echt heel goed geholpen. Zij weet bij de gesprekken de vinger snel op de zere plek te leggen, zodat emoties boven komen en verwerkt kunnen worden. Voor die verwerking heeft zij verschillende methodes, waaronder hypnotherapie.

Ook de ontspanningsoefeningen hebben mij goed geholpen. De ingesproken meditaties hielpen mij ook thuis om ontspannen te gaan slapen.
Ik heb veel dingen uit mijn verleden verwerkt, en geleerd om assertiever te zijn en vaker voor mezelf te kiezen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, en daar ben ik Linda heel dankbaar voor!"

-A. januari 2024

 

 "Het coachingstraject dat ik bij Linda volgde heeft me geleerd liever voor mezelf te zijn en meer rust in
mijzelf te creëren. Dankzij Linda`s aandachtige en kundige begeleiding kan ik terugkijken op zeer
waardevolle sessies, waar ik nog veel profijt en plezier van ga hebben voor de rest van mijn leven. Ik
kan iedereen Linda aanraden die weer blijer en rustiger door het leven wil. Ze creëert een veilige
omgeving waarin ik het gevoel kreeg dat ik alles kon zeggen. Met oefeningen bracht zij mij weer tot
rust. Bedankt Linda, voor jouw energie, passie voor coachen en openheid!"

-Ingrid, september 2023

"Linda is een hele lieve, warme vrouw. Toen ik mezelf aan het verliezen was, heeft Linda me hele goede tips gegeven en is ze een luisterend oor voor me geweest. Ik kreeg gelijk het gevoel dat ik helemaal mezelf kon zijn. Van slecht slapen, te veel mensen willen helpen en teveel hooi op mijn vork nemen, te hard werken en te fel reageren heeft Linda me begeleid naar de persoon die ik al was, maar was kwijtgeraakt. Ik ben blij dat ik die persoon eindelijk weer heb teruggevonden.De tips en oefeningen die Linda meegaf voor thuis, heb ik heel serieus opgepakt, daardoor kon ik snelle stappen maken. Linda, heel erg bedankt voor je begeleiding. Iedereen die hulp nodig heeft, zou ik zeker naar haar verwijzen."

-S. augustus 2023

"Linda heeft mij heel goed kunnen helpen. Ze heeft me praktische tips, oefeningen en inzichten gegeven, waardoor ik veel beter met situaties om kan gaan die mij normaal gesproken erg veel stress geven. Hierdoor kan ik meer ontspannen, genieten van het leven en voel ik me weer mezelf. De praktijk is een prettige, rustige ruimte en ik voelde mij altijd op mijn gemak bij Linda. Echt een aanrader! 

-Eva april 2023

“Ik stond letterlijk op het randje van omvallen toen ik met Linda in contact kwam. Door allerlei ingrijpende gebeurtenissen zowel privé als op mijn werk ging ik uiteindelijk onderuit en kwam ik in de meest donkere periode van mijn leven terecht. Compleet uit balans niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk was ik op, een burn-out. 

Linda heeft mij geholpen weer op te krabbelen en stukje bij beetje te herstellen, een hele reis. Dankbaar ben ik voor alle gesprekken, haar luisterend oor, de handvaten die ik kreeg om mijn gevoel van eigenwaarde te herstellen. 

Dat ‘nee’ zeggen OK is en veel meer te vertrouwen op mijn gevoel. Dit alles bij elkaar maar ook zoveel meer heeft mij sterker gemaakt en weet ik weer te genieten. 

Als je door welke omstandigheden dan ook even niet meer weet waar te beginnen, heb je door deze website van RustPunt te bezoeken die o zo moeilijke, maar belangrijke eerste stap gezet naar je herstel. 

Heb vertrouwen, het komt goed! Bij Linda ben je met al haar kennis en kunde maar vooral haar warme persoonlijkheid in goede handen”.

-anoniem, december 2022

"Heel veel dank voor de fijne, leerzamen en soms confronterende sessies.Je hebt me zo waanzinnig goed geholpen, vooral in mijn rouwverwerking vanuit mijn jeugd. Dat was heel erg pittig, maar wel erg nodig. Hier bleek de oorzaak van mijn burn out te liggen. Je hebt mij laten inzien dat ik van mezelf kan houden en dat ik waardevol kan zijn, Ik heb geleerd om mijn grenzen te bewaken, Nooit gedacht dat ik dat kon! Verder heb ik geleerd om negatieve energie achter me te laten en op zoek te gaan naar dingen die mij positieve energie geven. Ik herken nu de signalen van mijn lichaam en handel ernaar. En ik ben gestopt met pleasen om aandig gevonden te worden, omdat ik er mag zijn zoals ik ben. Ik voel nu veel meer zelfliefde.Ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen en zal je erg gaan missen. Dankjewel!

-Vanessa, november 2022

"Na een zeer prettige intake heb ik samen met Linda een traject afgesproken. De wereld kan ik niet veranderen, maar wel de wijze waarop ik ermee omga. Door de jaren heen heb ik mezelf al heel veel overlevingsstrategieën aangeleerd, dus daar zat het werk niet meer in. Linda heeft me laten ervaren dat weerstand niet voor niets aanwezig is en dat het soms lastig kan zijn deze weerstand te doorbreken. Het is Linda wel gelukt en ik heb dit als zeer positief ervaren. Het heeft me inzicht gegeven in mijn gevoelens en daardoor kan ik deze beter toelaten en verwerken. In de sessies zijn we vaak praktisch bezig geweest en elke sessie was weer anders. Toch zat er een mooie doorlopende lijn in en hierdoor heb ik mooie stappen mogen maken. Bedankt Linda voor je openhartigheid en eerlijke communicatie. Ik voel de verbondenheid en wens om een ander te helpen. Elke cliënt is in goede handen als ze bij RustPunt een plaatsje in de agenda hebben."

-Eke, augustus 2022

"Linda heeft mij twee jaar lang begeleid. Ik kwam bij haar met stressklachten rondom mijn werk. Door de sessies heen zijn we diep op inhoud ingegaan onder andere door oefeningen rondom trauma’s uit het verleden aan te pakken. Door de praktische hulp, de oefeningen die ik mee naar huis kreeg en de gesprekken ben ik meer tot mijzelf gekomen, ben ik sterker in mijn schoenen komen te staan en durf ik meer mijzelf te zijn."

-Anoniem, mei 2022

 "Linda ís RustPunt…

Ik kwam haar praktijk binnen op een moment dat ik vastliep op bepaalde punten in mijn leven. Deze hadden voor een groot deel te maken met ‘loslaten’, ‘losmaken’, ‘accepteren’, en ‘verdergaan’. Tijdens ons eerste gesprek was mij al heel snel duidelijk dat dit geen gewoon traject ging worden. Ik zou gaan mediteren, visualiseren, tekenen, uitbeelden en vooral en bovenal gaan voelen, (her)beleven, accepteren en loslaten. Na ons eerste gesprek voelde dit al zo goed dat ik vol vertrouwen dit traject aan durfde te gaan met Linda.

Dit traject voelt achteraf gezien voor mij als een bevrijding. Niet alleen heb ik geleerd dingen te accepteren en los te laten, ook heb ik geleerd hoe met situaties in de toekomst om te gaan. Een stapje terug te nemen, adem te halen, tot jezelf te komen en te blijven, en los te laten wanneer nodig. Dat wil niet zeggen dat dit altijd goed gaat, het leven is natuurlijk een groot leerproces. Maar Linda heeft mij handvatten aangeboden die ik nooit eerder aangeboden heb gekregen. Tenminste, ze bleven niet als dusdanig hangen. Nu wel. En wat ben ik haar hier dankbaar voor! Mocht ik ooit voor een APK terug moeten, zou ik absoluut weer naar Linda gaan. Haar werkwijze, liefde en geduld hebben mij zó ontzettend geholpen, dat ik voor mijn gevoel sterk genoeg in mijn schoenen sta om met situaties om te gaan en voor mezelf op te komen op een manier die bij mij past en mij de rust geeft die ik nodig heb. Rust. Punt.

Dank je wel lieve Linda, voor alles!"

-Yvette, februari 2022

 "Een jaar geleden kwam ik terecht bij Linda. Ik had inmiddels zoveel last van stress en paniekklachten, dat ik zowel privé als op mijn werk, niet meer kon functioneren.

Door middel van haar sessies kwam ik langzaam aan weer bij mezelf terug. Ik leerde om rust te nemen, inzicht te krijgen in mijn onbewuste patronen, grenzen te stellen, rouw te verwerken en om emoties en gevoelens te verwerken, die ik ver weggestopt had. Doordat ik me nu veel bewuster ben en ‘oud zeer’ hebt doorvoeld sta ik weer met beide benen op de grond. Ik kan genieten van het leven, mijn gezin en mijn werk. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn. Ik ben je ontzettend dankbaar en heel blij dat ik je op dat moment in mijn leven mocht leren kennen. Een warme vrouw, een luisterend oor en een deskundige coach/therapeut."

-Rianne, leerkracht  maart 2022

 "Ik dacht nooit na dat ik een burn-out zou krijgen. Sterker nog ik stond er nooit bij stil. Hard werken en doorgaan dat was mijn motto. Al mijn emoties uit mijn leven had ik weggestopt totdat alle kliko’s in mijn hoofd om kieperden. Ik was mijzelf niet meer en was de weg kwijt. Ik ging naar Linda van RustPunt Counselling in Dordrecht en vroeg haar om hulp. In mijn leven had ik veel mensen geholpen maar mijzelf helpen kon ik niet. Linda heeft mij enorm goed geholpen. Zij is een professionele vakvrouw op haar gebied en prikt dwars door mijn stemmingen heen. Ze heeft met mij het pad gelopen en me handvatten gegeven. Dankzij haar heb ik het afgelopen jaar hard aan mezelf gewerkt. Ik sta weer helemaal in het leven en kan weer de juiste keuzes maken die goed voelen. Mijn kracht en wijsheid is dankzij haar wijze lessen weer helemaal terug. Ik ben haar bijzonder dankbaar!"

-Hans, november 2021

  "Wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar dankzij de sessies bij Linda. Linda's deskundigheid en doortastendheid hebben er voor gezorgd dat ik gegroeid ben en zo veel waardevolle inzichten heb mogen krijgen die ik de rest van mijn leven mee zal nemen. Linda is een warme vrouw waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde en open durfde te stellen. Ik gun iedereen zo'n investering in zich zelf. Of er nu grote dingen in je leven spelen, of gewoon ter ontwikkeling van je zelf. Zo iets is altijd waardevol."

-Lisanne, oktober 2021

"Linda van Rustpunt heeft mij ontzettend goed geholpen tijdens mijn burn-out. Ik was mezelf volledig kwijt. Ze prikt dwars door je heen en weet precies hoe ze je moet helpen, wat ze tegen je moet zeggen of welke vraag ze je moet stellen. Ze heeft er met oefeningen en gesprekken voor gezorgd dat ik stapje voor stapje opkrabbelde uit mijn burn-out. Ik heb mijn hernieuwde zelf en eigen kracht weer kunnen vinden. Ik ben weer in mezelf gaan geloven. Ik heb alle alarmbellen goed ingesteld en door haar heb ik de handvatten gekregen om goed en snel te reageren. Ik ben ontzettend dankbaar!"
 
-Romée, leerkracht oktober 2021

"Zo veel meer dan stressvermindering! Linda heeft mij door een periode geholpen in mijn leven waarbij ik het niet meer helemaal zelf kon. Op mijn werk, thuis en met mijzelf liep ik klem, ga maar naar de huisarts was het advies. Daar liep ik ook steeds klem want voor al mijn klachten was het antwoord altijd maar ‘stress’. Zodoende kwam ik terecht bij de POH (praktijkondersteuner van de Huisarts). Zij gaf mij een verwijzing naar een instelling die ik zelf mocht kiezen, ik zou dan aan traumaverwerking moeten gaan werken. Nu weet ik zelf dat de meeste van die instellingen lange wachttijden hebben en dat er altijd maar volgens ‘procedure’ gewerkt wordt. Dit heeft de meeste van mijn problemen JUIST veroorzaakt. Toen ik kennismaakte bij Linda wist ik, zij kan het, zij kan het op een andere manier. Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij dat ik zelf de regie in handen heb genomen en heb besloten om zelf voor een therapeut te kiezen. Linda zorgde eerst voor wat rust in mijn leven met de maandelijkse sessies leerde ik eerst wat kalmte te vinden. Daarna zijn we de diepte in gedoken, hierbij heeft zij elke keer weer de juiste opdracht of oefening waardoor ik mijn trauma’s in het leven kon bedanken en omarmen. Ik kan nu echt zeggen dat ik blij ben met de persoon die ik ben! Deze zachtheid en rust neem ik mijn hele leven mee! Ik weet zeker dat ik deze zachtheid nooit had kunnen vinden bij de ‘reguliere geestelijk gezondheidszorg’. Dankjewel Linda!"

-Nadhina, mei 2021

  "Toen ik mezelf volledig kwijt was ben ik bij Linda terecht gekomen. Linda heeft mij geholpen om stapje voor stapje met vertrouwen en geduld mezelf weer terug te vinden. Linda is eerlijk en heeft mij veel inzichten gegeven. Haar kijk op de situatie gaf mij vaak verlichting en een gevoel van veiligheid. Dit hielp mij door de situaties heen, toen ik mezelf totaal verloren voelde. Door o.a. verschillende tools en het opruimen van oud zeer heb ik geleerd mezelf dit gevoel van veiligheid en vertrouwen te geven. Ik ben minder hard voor mezelf en meer van mezelf gaan houden. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en heb opnieuw ontdekt waar ik blij van word en wat mijn rustpuntjes zijn. Ik kan nu zeggen dat ik trots ben dat ik dit pad samen met hulp van Linda heb doorlopen. Het was het meer dan waard.
Linda heeft een mooie, liefdevolle en professionele praktijk waar ieder zich zelf kan zijn en leert goed te zijn zoals je bent. Ik gun iedereen zo waardevol traject bij Linda als dat het voor mij is geweest. Dankjewel Linda voor alles! "

-Daisy, oktober 2020

 "Ik heb Linda voor het eerst ontmoet tijdens een mindfulness avondwandeling. Ik had toen stress vanwege de start van een nieuwe baan, ik moest daar volledig uit mijn comfortzone. Verandering is voor mij is heel spannend. Ik had meteen een heel goed gevoel bij Linda, ze straalt rust en vertrouwen uit.
Ik heb mij na deze wandeling aangemeld voor een counselling traject bij Linda. Haar praktijkruimte is een prettig omgeving waar ik mij heel goed op mijn gemak voelde.
Linda heeft mij tijdens de sessies laten inzien dat ik het waard ben om te zijn wie ik echt ben, lief zijn voor MIJZELF. Het woord MOETEN is inmiddels uit mijn systeem, wat heb ik dat vaak gezegd. Daar was ik mij totaal niet bewust van. Ook heeft zij mij geholpen om oud zeer en verdriet een plek te geven, daar waar het hoort.
Ik heb veel oefeningen gedaan en tips gekregen waar ik echt wat aan had. Ook hebben we hele fijne gesprekken gehad waarbij ik tot veel inzicht ben gekomen.
Ik raad iedereen Linda aan, ze is een hele professionele counseller met passie voor haar werk."

-Esther, september 2020

 Linda van RustPunt Counselling is een heel ervaren, rustige en bemoedigende begeleider. Ze laat je in iedere sessie zelf ervaren en voelen, geeft vervolgens de ruimte om jouw woorden hieraan te geven, koppelt dit aan eventueel interessante theorie en uitleg (cognitie en denken) en helpt je bij de inprenting van wat je zojuist hebt beleefd en geleerd in afronding van iedere sessie. Dat maakte iedere sessie goed opgebouwd, verdiepend, niet langdradig en niet vermoeiend, maar juist heel opbouwend, lerend en uiteraard rustgevend. Aanrader dus!!

-Anoniem, september 2020

 "Toen ik een jaar geleden bij Linda kwam was ik mijzelf kwijt
Door de fijne manier van werken, de tips en oefeningen die ik van Linda heb gekregen, heb ik mezelf teruggevonden en heb ik geleerd hoe ik kan omgaan met HSP. Door de rust en de steun die ik heb gekregen van Linda, durf ik nu weer hardop te zeggen dat het goed gaat met mij. Ook de mindfulness avondwandelingen zijn een echte aanrader!
Linda, nogmaals dank voor je steun en je tips! Ik gebruik ze nog regelmatig."

-Nathalie, mei 2020

 "Linda is een fantastisch persoon, waar ik veel van heb geleerd. Ik vond het altijd prettig om bij haar in de praktijk te zijn. Zij straalt helemaal rust uit en geeft je gelijk een goed, veilig gevoel. Ben zo blij en dankbaar dat ik bij haar terechtkwam. Ik heb eindelijk mezelf gevonden! Heb meer ruimte en rust gekregen van de mensen rond om me heen, maar ook van mezelf. Linda heel erg bedankt!"

-Hatice, januari 2020

 "In een periode van structurele stress heeft Linda mij de nodige handvatten gegeven om de zaken te kunnen relatieveren. Ze geeft je een erg prettig en welkom gevoel. Ik heb bij Linda altijd het gevoel gehad dat ze zorgvuldig naar mij luisterde en ik voelde mij ook daarom oprecht gehoord. Dit zorgt ervoor dat ik mij altijd vrij heb gevoeld om aan te geven wat ik voel en de situaties te benoemen waar ik niet mee om kon gaan. Linda heeft mij meerdere tips gegeven en oefeningen geleerd die voor mij inmiddels onmisbaar zijn. Extra hulp van een professional zoals Linda was exact wat ik nodig had dit jaar. Haar houding en positieve kijk op dingen geeft extra motivatie om op een “andere” manier om te gaan met bepaalde, voor mij toen nog onbekende situaties. Linda, bedankt ik hoop oprecht dat je nog vele anderen zal helpen! :)"

-Klaudia, 29 jaar, november 2019 

"Dankjewel voor je warme en hartelijke inzet voor mij. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe waardevol het voor me is geweest dat jij op mijn pad kwam.en mijn leven vele malen mooier en licher maakte. Je hebt me zoveel inzichten gegeven, dat ik letterlijk meer ademruimte krijg. Je hebt me geleerd dat ik bijzonder ben en mijn ruimte in mag nemen en voor mezelf mag gaan zorgen. Verder zat er veel pijn, angst, verdriet en oud zeer bij mij. Dat heb je stukje bij beetje aangepakt. Het verwerken was vaak pittig en emotioneel, maar doordat jij me handvatten gaf en ik me veilig voelde bij je, durfde ik dwars door het verdriet en de angst heen te gaan. Daardoor kan ik nu als een veel gelukkiger, stabieler en blijer mens door het leven gaan. Als het kon richtte ik een standbeeld voor je op. Het is jammer dat bijv. voetballers en politici volop in de schijnwerpers staan, maar dat de echte belangrijke mensen zoals jij, niet het podium krijgen dat ze verdienen. Bij deze geef ik je dat welverdiende podium dan maar in mijn eentje! Mocht ik in de toekomst nog eens tegen iets aanlopen waarbij ik wat ondersteuning kan gebruiken, dan klop ik weer bij je aan. 

-Nina, leerkracht oktober 2019

 "Toen ik bij Linda kwam stond ik erg ver van mijzelf en mijn gevoel af. Ik ervaarde veel zaken in het dagelijks leven als zwaar en vermoeiend, ik was dan ook altijd erg moe en had veel last van twijfel, angst en huilbuien. In het traject bij RustpuntCounselling ben ik dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen, ik heb mijzelf als het ware beter leren kennen. Daarnaast is mijn basisvertrouwen en zelfvertrouwen heel sterk toegenomen (en daarmee angst afgenomen). Ik voel nu heel goed aan wat mijn grenzen zijn, wat bij mij past, waar ik energie van krijg en wat mij juist energie kost. Doordat ik dit nu weet, kan ik daar naar handelen en ben ik veel minder moe dan aan het begin van het traject. Natuurlijk gaat het nog weleens minder goed, maar ik heb ook door Linda geleerd dat te accepteren. Ik heb onlangs voor het eerst in 10 jaar oprecht kunnen zeggen dat het goed met mij gaat en dat heb ik voor een heel groot deel aan Linda te danken."

-anoniem, augustus 2019

 "Toen ik in 2017 voor het eerst bij Linda binnenkwam, gaf zij mij meteen het gevoel dat ik mijzelf kon zijn en mij nergens voor hoefde te schamen. En dat gevoel heb ik niet snel bij een “vreemde”. Naarmate de tijd vorderde, werden de sessies intensiever. Maar ik was geen enkel moment geneigd om mijn masker op te zetten of bepaalde gevoelens niet uit te spreken. Nu, 2 jaar verder, heb ik nog altijd veel aan de tips en oefeningen van Linda. Ik besef daardoor ook hoeveel stappen ik de afgelopen tijd, zowel op werk- als privégebied, heb kunnen zetten met behulp van de counselling. Ik wil Linda hiervoor hartelijk bedanken!"

-Rowan, mei 2019

"Linda wist me elke keer weer te verrassen met haar oefeningen, die me daadwerkelijk lieten voélen wat er aan de hand was. Niet alleen heb ik meer zelfinzicht gekregen, vooral ook heeft Linda mij bruikbare handvatten aangereikt om adequater met emoties om te gaan en bewuster keuzes te maken."

-anoniem, mei 2019

"Een jaar lang werkte ik met Linda aan mijn zoektocht om een -inmiddels- voor mij onontwarbare bol draden uit de war te halen.
Gaandeweg ontstond een hernieuwd inzicht. Te danken aan de gevarieerde werkvormen die Linda met mij gebruikte, waardoor ik bepaalde gedachtes en gevoelens, zelfs angsten een plek kon geven.
We werkten met ontspanningsoefeningen, taal, beelden en tekeningen/schilderingen. Daardoor ontstond geleidelijk rust.
Linda’s vertrouwen was oneindig, het gaf mij opnieuw vertrouwen in mijzelf.
Linda heel veel dank voor het rijke traject dat ik dankzij jou en jouw professionaliteit met je doormaakte."

-Hildegard, mei 2019

 "Ik heb veel aan mijn afspraken met Linda gehad. Ik kwam bij haar terecht toen ik opgebrand thuiszat en even niet meer wist hoe het verder moest. Samen ontwarden we de kluwen waar ik mezelf in had vastgedraaid. We praatten veel maar ze liet me vooral veel doen: tekenen, schrijven, oefeningen. Hierdoor kwam ik steeds meer terug bij mezelf en kon ik opgelucht weer verder. Bedankt Linda! "

-Nicole, leerkracht 38 jaar, februari 2019

"Linda is een ontzettend fijne counsellor die je een welkom gevoel geeft en ze toont begrip. Ze geeft je het gevoel dat je er echt toe doet. Linda heeft mij ontzettend goed geholpen door mijn hectische jaar heen. Ze geeft fijne opdrachten en tips mee voor thuis waar je echt veel aan hebt. Tijdens de sessies krijg je oefeningen die je totaal tot rust laten komen. Wat ik ontzettend tof vind is dat je altijd serieus genomen word en begrepen. Ze denkt heel goed met je mee en ze is ontzettend positief! Ik voel me altijd helemaal opgeladen als ik bij Linda vandaan kom. Ook laat ze je goed tot inzichten komen in de situatie en is ze geduldig. kortom Linda is een echte topper. ze houd van haar vak en dat zie je absoluut!"

-Roos, 20 jaar, januari 2019

"Ik ben erg geholpen door Linda. Samen zijn we gaan kijken hoe ik het beste met mijn HSP kon omgaan en dat ik er zelf zo min mogelijk last van heb. In 2,5 maand tijd heb ik grote sprongen gemaakt en het voelde aan het einde alsof ik mezelf opnieuw had leren kennen. Nu, 1 maand later, merk ik dat ik nog steeds behaalde tips gebruik die ik bij Linda heb geleerd. Ontzettend bedankt!" 

-I. 21 jaar november 2018

 "Na een lange periode te hebben gefunctioneerd onder stress, door verschillende oorzaken, was ik in februari dit jaar met psychische en lichamelijke klachten thuis komen te zitten van het werk. Na een mindfulnesstraining en zoektocht op het internet om te werken aan mezelf kwam ik bij Linda terecht. Haar reactie op mijn aanmeldingsmail gaf al direct vertrouwen, wat ik heel belangrijk vind. Vanaf de eerste afspraak stelt Linda je op je gemak en kun je in alle rust en eigen tempo werken aan je herstel. Linda luistert oprecht en voelt heel goed aan wat jij op dat moment nodig hebt. Samen kwamen we stap voor stap richting het juiste pad wat ik weer moest hervinden en gaan bewandelen. Linda laat je hierbij in je waarde zonder oordeel wat maakt dat je je veilig en vertrouwd voelt. Daarbij beschikt Linda over een hoop mensenkennis en werkt daarbij vanuit gevoel. Ik ben dankbaar dat ik bij Linda terecht gekomen ben en dat ze een grote bijdrage heeft geleverd aan het feit dat ik nu alweer heel goed op de juiste weg ben, en dat is in alle rust positief vooruit, wetende dat het goed is zoals ik ben! Linda nogmaals bedankt!"

-M. 43 jaar november 2018

 "Hoi Linda,

Dank je wel!! Ik vond het mooi om bij jou het juiste pad te vinden welke ik moest gaan bewandelen om mijn levensvreugde weer terug te vinden. Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om te zijn wie ik ben en daar ben ik dankbaar voor en dat kon in alle veiligheid en vertrouwen ook bij jou. Het moest zo zijn dat ik bij jou terecht kwam!! Ik wens jou heel veel cliënten toe die, net zoals ik, in alle rust, veiligheid en vertrouwen bij jou tot bloei mogen komen. Als de zondagochtendwandelingen weer beginnen en ik hoef niet te werken, dan sluit ik me graag aan. Vind het dan ook wel weer leuk dat ik je blijf zien en spreken."
 
Warme groet,
 
-M. 43 jaar september 2018

 ‘’Ik begon heel veel stress te ervaren rondom school. Hoge eisen stellen aan mezelf en ik had nergens anders meer tijd voor.

Aan het begin van vwo 6 ben ik met mijn moeder opzoek gegaan naar iemand die me hiermee kon helpen en zo ben ik bij Linda uitgekomen! De eerste kennismaking was meteen heel relaxed en open. Ze houdt heel erg rekening met wat je wel en niet wilt en of je je op je gemak voelt. Ik ben ongeveer een halfjaar bij Linda geweest. Ik ervaar nu bijna helemaal geen stress meer en ik heb heel erg geleerd hoe ik met mezelf om moet gaan als ik het wel ervaar of als ik me niet zo lekker voel.
Als eerste zijn we gaan zoeken naar de oorzaak en vanaf daar zijn we daar dieper op in gegaan. Ik vond het soms wel zwaar of vermoeiend maar het is het echt allemaal waard. Het gaat echt veel beter met mij nu. Ik zit nu in mijn examenperiode en heb nog helemaal geen stress ervaren en het lukt me goed om tijd voor mezelf te vinden om te ontspannen en nog leuke dingen te doen met vriendinnen enz.
Ik ben Linda echt heel erg dankbaar voor haar hulp, dus zeker een aanrader!’’

- Anne, 18 jaar 20 mei 2018

" In een periode waarin ik erg weinig energie had , emotioneel en uit balans was, ben ik op zoek gegaan naar hulp. Via internet ben ik uitgekomen bij Linda en inmiddels heb ik na 8 sessies het “traject” afgerond.

Op dit moment voel ik me sterker, energieker en bewuster. Linda heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht in mijzelf heb gekregen, hierdoor kam ik veel bewuster met m’n valkuilen om gaan. Ook heb ik door de gesprekken inzicht gekregen in gebeurtenissen uit het verleden en hoe dit m’n gedachten en gedrag beïnvloed in dagelijkse situaties.

Ik heb letterlijk meer rust gekregen in m’n hoofd en in m’n hart. Ik heb Linda leren kennen als betrokken, doortastend en professioneel. Iemand waarbij je snel op je gemak bent. Bedankt Linda! "

-Fiona, 35 jaar maart 2018

"Linda heeft mij vol geduld en begrip weer helemaal terug op de rails gekregen. Juist de combinatie van verschillende aanpakmethodes maakte de sessies bijzonder effectief en prettig."

- Guido, 35 jaar januari 2018

"Ik heb een half jaar counselling gehad van Linda en ze heeft me op een hele verhelderende, rationele, bewuste manier begeleid om mezelf weer terug te vinden. Ik vond haar stappenplan zeer prettig. Het was van te voren nooit te voorspellen wat er uit de sessie zou komen, maar het resultaat was elke keer een heugelijke verrassing. Door de hulp van Linda durfde ik mijn leven om te gooien omdat ze me liet inzien wie ik ben en wat ik te bieden heb en daar streef ik tot op de dag van vandaag na en doe alles veel meer vanuit mijn ratio, hart en gevoel.

Linda heeft een hart van goud en wil mensen heel graag helpen waar ze maar kan. Die passie is duidelijk zichtbaar!" 

-Anoniem november 2017

Lees meer …Reviews cliënten

Reviews retreats/trainingen

 

 Herfstweekend Opladen aan zee november 2019

"Deelgenomen aan het herfstweekend opladen aan zee. Wat een bijzonder mooie ervaring was dat. Zoveel warmte en gezelligheid met een lieve groep mensen. Het voelde vanaf het begin vertrouwd. Door de open en fijne sfeer die Linda weet te creëren met liefdevolle aandacht. We zijn enorm in de watten gelegd en konden volledig ontspannen. Opgeladen en met een waardevolle herinnering op zak geeft dit energie en vertrouwen voor de toekomst. Zo'n ervaring gun ik iedereen!"

"Afgelopen weekend een retraite gevolgd bij Linda. Een weekend waarin ik ALLES kon loslaten. Ik kreeg alle tijd voor mezelf, ik kon ontspannen, loslaten wat niet meer nodig was, ik hoefde voor niks en niemand dan voor mezelf te zorgen en zelfs dat nam Linda gedeeltelijk uit handen. Heerlijke ontspanning en een fijne warme en welkome sfeer in het huisje. Een echte aanrader zo in de herfst! Ik ga het zeker ook eens in het voorjaar doen. Bedankt Linda!"

Herfstweekend Opladen in het bos november 2018

"Ik schrijf dit stukje om mijn ervaring te delen van het Mindfulness weekend Opladen in het bos. Het was een bijzonder weekend op de Veluwe met Linda en mijn vriendin. Doordat mijn vriendin en ik elkaar al enige tijd kennen kwam het thema zelfvertrouwen meermaals aan bod. We hebben gewandeld, gemediteerd en zijn creatief bezig geweest. Tussendoor ontstonden er diepgaande gesprekken. Linda is een goede gastvrouw en zorgt tot in de puntjes voor haar gasten. Meteen met de kennismaking voelde het vertrouwt en voelde ik me op mijn gemak bij Linda. Er was een ontspannen sfeer, waarin niets moest en ruimte was om uit te rusten en te genieten. Terugkijkend op het weekend merkte ik ontspanning, rust en ruimte in mijn hoofd en meer energie op. Ook heb ik een creatieve kant van mezelf ontdekt, welke ik nog niet eerder had opgemerkt. 

Nogmaals ontzettend bedankt! Ik denk nog vaak aan het mooie weekend terug."

Herfstweekend Opladen aan zee oktober 2016

"Ik schrijf dit stukje om u een indruk te geven van het herfstweekend aan zee. Het is altijd een verrassing wat voor mensen er mee gaan naar zo’n weekend en hoe het uitpakt. Het mooie van dit weekend was dat iedereen open stond voor de ervaring en voor elkaar. We hebben heerlijk gewandeld, ontspanningsoefeningen gedaan en zijn creatief bezig geweest. Dit alles met tussendoor goede gesprekken. Linda was een goede gastvrouw. Ze gaf ons de ruimte om onszelf te zijn en elkaar te leren kennen. Ze gaf ons opdrachten om onszelf beter te leren kennen en hiermee aan de slag te gaan en dit alles op een ongedwongen manier. Daarnaast zorgde ze voor een heerlijke sfeer waarin je het gevoel kreeg dat je niets moest, uit kon rusten en kon genieten.
Aan het einde van het weekend merkte ik dat ik meer ontspannen in mijn vel zat en dat ik rustiger in mijn hoofd was. Daarnaast heb ik me een paar dingen voorgenomen: Mezelf ruimte geven (om te ontdekken, om te leren, om niet gelijk iets goed te hoeven doen), mezelf rust geven en mezelf lief hebben." -anoniem-

Hieronder vind je een aantal ervaringen van deelnemers aan de training "Hooggevoeligheid, hoe ga je daarmee om?"

"Een echte aanrader voor mensen die twijfelen of het al langer "weten", maar herkenning zoeken en hulp hoe hiermee om te gaan. Mooi werk "Linda, tot een herhaling! Heel leerzaam".

"Linda, ik wil je bedanken voor de workshop, je hartelijkheid en je luisterend oor. Ik weet zeker dat ik hierdoor weer een stapje verder ben gekomen in het accepteren van mezelf, liever zijn voor mezelf. Bedankt voor de tips om de batterij weer op te laden, Mijn moodboard krijgt een mooie plek. Graag tot een volgende keer! Hou me op de hoogte van je trainingen/wandelingen. Warme groet, S

Lees meer …Reviews retreats/trainingen

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij:

 

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op    06 28 59 81 14

  

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist