Reviews cliënten

 

Revieuws van cliënten die een counsellingtraject hebben gevolgd.

 

"Toen ik een jaar geleden bij Linda kwam was ik mijzelf kwijt
Door de fijne manier van werken, de tips en oefeningen die ik van Linda heb gekregen, heb ik mezelf teruggevonden en heb ik geleerd hoe ik kan omgaan met HSP. Door de rust en de steun die ik heb gekregen van Linda, durf ik nu weer hardop te zeggen dat het goed gaat met mij. Ook de mindfulness avondwandelingen zijn een echte aanrader!
Linda, nogmaals dank voor je steun en je tips! Ik gebruik ze nog regelmatig."

-Nathalie, mei 2020

 

"Linda is een fantastisch persoon, waar ik veel van heb geleerd. Ik vond het altijd prettig om bij haar in de praktijk te zijn. Zij straalt helemaal rust uit en geeft je gelijk een goed, veilig gevoel. Ben zo blij en dankbaar dat ik bij haar terechtkwam. Ik heb eindelijk mezelf gevonden! Heb meer ruimte en rust gekregen van de mensen rond om me heen, maar ook van mezelf. Linda heel erg bedankt!"

-Hatice, januari 2020

 "In een periode van structurele stress heeft Linda mij de nodige handvatten gegeven om de zaken te kunnen relatieveren. Ze geeft je een erg prettig en welkom gevoel. Ik heb bij Linda altijd het gevoel gehad dat ze zorgvuldig naar mij luisterde en ik voelde mij ook daarom oprecht gehoord. Dit zorgt ervoor dat ik mij altijd vrij heb gevoeld om aan te geven wat ik voel en de situaties te benoemen waar ik niet mee om kon gaan. Linda heeft mij meerdere tips gegeven en oefeningen geleerd die voor mij inmiddels onmisbaar zijn. Extra hulp van een professional zoals Linda was exact wat ik nodig had dit jaar. Haar houding en positieve kijk op dingen geeft extra motivatie om op een “andere” manier om te gaan met bepaalde, voor mij toen nog onbekende situaties. Linda, bedankt ik hoop oprecht dat je nog vele anderen zal helpen! :)"

-Klaudia, 29 jaar, november 2019 

"Dankjewel voor je warme en hartelijke inzet voor mij. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe waardevol het voor me is geweest dat jij op mijn pad kwam.en mijn leven vele malen mooier en licher maakte. Je hebt me zoveel inzichten gegeven, dat ik letterlijk meer ademruimte krijg. Je hebt me geleerd dat ik bijzonder ben en mijn ruimte in mag nemen en voor mezelf mag gaan zorgen. Verder zat er veel pijn, angst, verdriet en oud zeer bij mij. Dat heb je stukje bij beetje aangepakt. Het verwerken was vaak pittig en emotioneel, maar doordat jij me handvatten gaf en ik me veilig voelde bij je, durfde ik dwars door het verdriet en de angst heen te gaan. Daardoor kan ik nu als een veel gelukkiger, stabieler en blijer mens door het leven gaan. Als het kon richtte ik een standbeeld voor je op. Het is jammer dat bijv. voetballers en politici volop in de schijnwerpers staan, maar dat de echte belangrijke mensen zoals jij, niet het podium krijgen dat ze verdienen. Bij deze geef ik je dat welverdiende podium dan maar in mijn eentje! Mocht ik in de toekomst nog eens tegen iets aanlopen waarbij ik wat ondersteuning kan gebruiken, dan klop ik weer bij je aan. 

-Nina, oktober 2019

 "Toen ik bij Linda kwam stond ik erg ver van mijzelf en mijn gevoel af. Ik ervaarde veel zaken in het dagelijks leven als zwaar en vermoeiend, ik was dan ook altijd erg moe en had veel last van twijfel, angst en huilbuien. In het traject bij RustpuntCounselling ben ik dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen, ik heb mijzelf als het ware beter leren kennen. Daarnaast is mijn basisvertrouwen en zelfvertrouwen heel sterk toegenomen (en daarmee angst afgenomen). Ik voel nu heel goed aan wat mijn grenzen zijn, wat bij mij past, waar ik energie van krijg en wat mij juist energie kost. Doordat ik dit nu weet, kan ik daar naar handelen en ben ik veel minder moe dan aan het begin van het traject. Natuurlijk gaat het nog weleens minder goed, maar ik heb ook door Linda geleerd dat te accepteren. Ik heb onlangs voor het eerst in 10 jaar oprecht kunnen zeggen dat het goed met mij gaat en dat heb ik voor een heel groot deel aan Linda te danken."

-anoniem, augustus 2019

 "Toen ik in 2017 voor het eerst bij Linda binnenkwam, gaf zij mij meteen het gevoel dat ik mijzelf kon zijn en mij nergens voor hoefde te schamen. En dat gevoel heb ik niet snel bij een “vreemde”. Naarmate de tijd vorderde, werden de sessies intensiever. Maar ik was geen enkel moment geneigd om mijn masker op te zetten of bepaalde gevoelens niet uit te spreken. Nu, 2 jaar verder, heb ik nog altijd veel aan de tips en oefeningen van Linda. Ik besef daardoor ook hoeveel stappen ik de afgelopen tijd, zowel op werk- als privégebied, heb kunnen zetten met behulp van de counselling. Ik wil Linda hiervoor hartelijk bedanken!"

-Rowan, mei 2019

"Linda wist me elke keer weer te verrassen met haar oefeningen, die me daadwerkelijk lieten voélen wat er aan de hand was. Niet alleen heb ik meer zelfinzicht gekregen, vooral ook heeft Linda mij bruikbare handvatten aangereikt om adequater met emoties om te gaan en bewuster keuzes te maken."

-anoniem, mei 2019

"Een jaar lang werkte ik met Linda aan mijn zoektocht om een -inmiddels- voor mij onontwarbare bol draden uit de war te halen.
Gaandeweg ontstond een hernieuwd inzicht. Te danken aan de gevarieerde werkvormen die Linda met mij gebruikte, waardoor ik bepaalde gedachtes en gevoelens, zelfs angsten een plek kon geven.
We werkten met ontspanningsoefeningen, taal, beelden en tekeningen/schilderingen. Daardoor ontstond geleidelijk rust.
Linda’s vertrouwen was oneindig, het gaf mij opnieuw vertrouwen in mijzelf.
Linda heel veel dank voor het rijke traject dat ik dankzij jou en jouw professionaliteit met je doormaakte."

-Hildegard, mei 2019

 "Ik heb veel aan mijn afspraken met Linda gehad. Ik kwam bij haar terecht toen ik opgebrand thuiszat en even niet meer wist hoe het verder moest. Samen ontwarden we de kluwen waar ik mezelf in had vastgedraaid. We praatten veel maar ze liet me vooral veel doen: tekenen, schrijven, oefeningen. Hierdoor kwam ik steeds meer terug bij mezelf en kon ik opgelucht weer verder. Bedankt Linda! "

-Nicole, 38 jaar, februari 2019

"Linda is een ontzettend fijne counsellor die je een welkom gevoel geeft en ze toont begrip. Ze geeft je het gevoel dat je er echt toe doet. Linda heeft mij ontzettend goed geholpen door mijn hectische jaar heen. Ze geeft fijne opdrachten en tips mee voor thuis waar je echt veel aan hebt. Tijdens de sessies krijg je oefeningen die je totaal tot rust laten komen. Wat ik ontzettend tof vind is dat je altijd serieus genomen word en begrepen. Ze denkt heel goed met je mee en ze is ontzettend positief! Ik voel me altijd helemaal opgeladen als ik bij Linda vandaan kom. Ook laat ze je goed tot inzichten komen in de situatie en is ze geduldig. kortom Linda is een echte topper. ze houd van haar vak en dat zie je absoluut!"

-Roos, 20 jaar, januari 2019

"Ik ben erg geholpen door Linda. Samen zijn we gaan kijken hoe ik het beste met mijn HSP kon omgaan en dat ik er zelf zo min mogelijk last van heb. In 2,5 maand tijd heb ik grote sprongen gemaakt en het voelde aan het einde alsof ik mezelf opnieuw had leren kennen. Nu, 1 maand later, merk ik dat ik nog steeds behaalde tips gebruik die ik bij Linda heb geleerd. Ontzettend bedankt!" 

-I. 21 jaar november 2018

 "Na een lange periode te hebben gefunctioneerd onder stress, door verschillende oorzaken, was ik in februari dit jaar met psychische en lichamelijke klachten thuis komen te zitten van het werk. Na een mindfulnesstraining en zoektocht op het internet om te werken aan mezelf kwam ik bij Linda terecht. Haar reactie op mijn aanmeldingsmail gaf al direct vertrouwen, wat ik heel belangrijk vind. Vanaf de eerste afspraak stelt Linda je op je gemak en kun je in alle rust en eigen tempo werken aan je herstel. Linda luistert oprecht en voelt heel goed aan wat jij op dat moment nodig hebt. Samen kwamen we stap voor stap richting het juiste pad wat ik weer moest hervinden en gaan bewandelen. Linda laat je hierbij in je waarde zonder oordeel wat maakt dat je je veilig en vertrouwd voelt. Daarbij beschikt Linda over een hoop mensenkennis en werkt daarbij vanuit gevoel. Ik ben dankbaar dat ik bij Linda terecht gekomen ben en dat ze een grote bijdrage heeft geleverd aan het feit dat ik nu alweer heel goed op de juiste weg ben, en dat is in alle rust positief vooruit, wetende dat het goed is zoals ik ben! Linda nogmaals bedankt!"

-M. 43 jaar november 2018

 "Hoi Linda,

Dank je wel!! Ik vond het mooi om bij jou het juiste pad te vinden welke ik moest gaan bewandelen om mijn levensvreugde weer terug te vinden. Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om te zijn wie ik ben en daar ben ik dankbaar voor en dat kon in alle veiligheid en vertrouwen ook bij jou. Het moest zo zijn dat ik bij jou terecht kwam!! Ik wens jou heel veel cliënten toe die, net zoals ik, in alle rust, veiligheid en vertrouwen bij jou tot bloei mogen komen. Als de zondagochtendwandelingen weer beginnen en ik hoef niet te werken, dan sluit ik me graag aan. Vind het dan ook wel weer leuk dat ik je blijf zien en spreken."
 
Warme groet,
 
-M. 43 jaar september 2018

 ‘’Ik begon heel veel stress te ervaren rondom school. Hoge eisen stellen aan mezelf en ik had nergens anders meer tijd voor.

Aan het begin van vwo 6 ben ik met mijn moeder opzoek gegaan naar iemand die me hiermee kon helpen en zo ben ik bij Linda uitgekomen! De eerste kennismaking was meteen heel relaxed en open. Ze houdt heel erg rekening met wat je wel en niet wilt en of je je op je gemak voelt. Ik ben ongeveer een halfjaar bij Linda geweest. Ik ervaar nu bijna helemaal geen stress meer en ik heb heel erg geleerd hoe ik met mezelf om moet gaan als ik het wel ervaar of als ik me niet zo lekker voel.
Als eerste zijn we gaan zoeken naar de oorzaak en vanaf daar zijn we daar dieper op in gegaan. Ik vond het soms wel zwaar of vermoeiend maar het is het echt allemaal waard. Het gaat echt veel beter met mij nu. Ik zit nu in mijn examenperiode en heb nog helemaal geen stress ervaren en het lukt me goed om tijd voor mezelf te vinden om te ontspannen en nog leuke dingen te doen met vriendinnen enz.
Ik ben Linda echt heel erg dankbaar voor haar hulp, dus zeker een aanrader!’’

- Anne, 18 jaar 20 mei 2018

" In een periode waarin ik erg weinig energie had , emotioneel en uit balans was, ben ik op zoek gegaan naar hulp. Via internet ben ik uitgekomen bij Linda en inmiddels heb ik na 8 sessies het “traject” afgerond.

Op dit moment voel ik me sterker, energieker en bewuster. Linda heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht in mijzelf heb gekregen, hierdoor kam ik veel bewuster met m’n valkuilen om gaan. Ook heb ik door de gesprekken inzicht gekregen in gebeurtenissen uit het verleden en hoe dit m’n gedachten en gedrag beïnvloed in dagelijkse situaties.

Ik heb letterlijk meer rust gekregen in m’n hoofd en in m’n hart. Ik heb Linda leren kennen als betrokken, doortastend en professioneel. Iemand waarbij je snel op je gemak bent. Bedankt Linda! "

-Fiona, 35 jaar maart 2018

"Linda heeft mij vol geduld en begrip weer helemaal terug op de rails gekregen. Juist de combinatie van verschillende aanpakmethodes maakte de sessies bijzonder effectief en prettig."

- Guido, 35 jaar januari 2018

"Ik heb een half jaar counselling gehad van Linda en ze heeft me op een hele verhelderende, rationele, bewuste manier begeleid om mezelf weer terug te vinden. Ik vond haar stappenplan zeer prettig. Het was van te voren nooit te voorspellen wat er uit de sessie zou komen, maar het resultaat was elke keer een heugelijke verrassing. Door de hulp van Linda durfde ik mijn leven om te gooien omdat ze me liet inzien wie ik ben en wat ik te bieden heb en daar streef ik tot op de dag van vandaag na en doe alles veel meer vanuit mijn ratio, hart en gevoel.

Linda heeft een hart van goud en wil mensen heel graag helpen waar ze maar kan. Die passie is duidelijk zichtbaar!" 

-Anoniem november 2017

Lees meer

Reviews retreats/trainingen

 

 Herfstweekend Opladen aan zee november 2019

"Deelgenomen aan het herfstweekend opladen aan zee. Wat een bijzonder mooie ervaring was dat. Zoveel warmte en gezelligheid met een lieve groep mensen. Het voelde vanaf het begin vertrouwd. Door de open en fijne sfeer die Linda weet te creëren met liefdevolle aandacht. We zijn enorm in de watten gelegd en konden volledig ontspannen. Opgeladen en met een waardevolle herinnering op zak geeft dit energie en vertrouwen voor de toekomst. Zo'n ervaring gun ik iedereen!"

"Afgelopen weekend een retraite gevolgd bij Linda. Een weekend waarin ik ALLES kon loslaten. Ik kreeg alle tijd voor mezelf, ik kon ontspannen, loslaten wat niet meer nodig was, ik hoefde voor niks en niemand dan voor mezelf te zorgen en zelfs dat nam Linda gedeeltelijk uit handen. Heerlijke ontspanning en een fijne warme en welkome sfeer in het huisje. Een echte aanrader zo in de herfst! Ik ga het zeker ook eens in het voorjaar doen. Bedankt Linda!"

Herfstweekend Opladen in het bos november 2018

"Ik schrijf dit stukje om mijn ervaring te delen van het Mindfulness weekend Opladen in het bos. Het was een bijzonder weekend op de Veluwe met Linda en mijn vriendin. Doordat mijn vriendin en ik elkaar al enige tijd kennen kwam het thema zelfvertrouwen meermaals aan bod. We hebben gewandeld, gemediteerd en zijn creatief bezig geweest. Tussendoor ontstonden er diepgaande gesprekken. Linda is een goede gastvrouw en zorgt tot in de puntjes voor haar gasten. Meteen met de kennismaking voelde het vertrouwt en voelde ik me op mijn gemak bij Linda. Er was een ontspannen sfeer, waarin niets moest en ruimte was om uit te rusten en te genieten. Terugkijkend op het weekend merkte ik ontspanning, rust en ruimte in mijn hoofd en meer energie op. Ook heb ik een creatieve kant van mezelf ontdekt, welke ik nog niet eerder had opgemerkt. 

Nogmaals ontzettend bedankt! Ik denk nog vaak aan het mooie weekend terug."

Herfstweekend Opladen aan zee oktober 2016

"Ik schrijf dit stukje om u een indruk te geven van het herfstweekend aan zee. Het is altijd een verrassing wat voor mensen er mee gaan naar zo’n weekend en hoe het uitpakt. Het mooie van dit weekend was dat iedereen open stond voor de ervaring en voor elkaar. We hebben heerlijk gewandeld, ontspanningsoefeningen gedaan en zijn creatief bezig geweest. Dit alles met tussendoor goede gesprekken. Linda was een goede gastvrouw. Ze gaf ons de ruimte om onszelf te zijn en elkaar te leren kennen. Ze gaf ons opdrachten om onszelf beter te leren kennen en hiermee aan de slag te gaan en dit alles op een ongedwongen manier. Daarnaast zorgde ze voor een heerlijke sfeer waarin je het gevoel kreeg dat je niets moest, uit kon rusten en kon genieten.
Aan het einde van het weekend merkte ik dat ik meer ontspannen in mijn vel zat en dat ik rustiger in mijn hoofd was. Daarnaast heb ik me een paar dingen voorgenomen: Mezelf ruimte geven (om te ontdekken, om te leren, om niet gelijk iets goed te hoeven doen), mezelf rust geven en mezelf lief hebben." -anoniem-

Hieronder vind je een aantal ervaringen van deelnemers aan de training "Hooggevoeligheid, hoe ga je daarmee om?"

"Een echte aanrader voor mensen die twijfelen of het al langer "weten", maar herkenning zoeken en hulp hoe hiermee om te gaan. Mooi werk "Linda, tot een herhaling! Heel leerzaam".

"Linda, ik wil je bedanken voor de workshop, je hartelijkheid en je luisterend oor. Ik weet zeker dat ik hierdoor weer een stapje verder ben gekomen in het accepteren van mezelf, liever zijn voor mezelf. Bedankt voor de tips om de batterij weer op te laden, Mijn moodboard krijgt een mooie plek. Graag tot een volgende keer! Hou me op de hoogte van je trainingen/wandelingen. Warme groet, S

Lees meer

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via info@rustpuntcounselling.nl 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 

Keurmerk therapeut en praktijk

             

 

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op  06 28 59 81 14

                                       Linda 5996LinkedIn