Skip to main content

Voor wie?

individuele begeleiding voor (jong)volwassenen en werkgevers
Geloven in jezelf

Het is mijn passie om mensen te helpen weer in zichzelf te gaan geloven. Door het investeren van tijd, het tonen van begrip, respect, oprechte aandacht én een aanpak die bij jou past, kom ik samen met jou tot de kern van het probleem en een oplossing voor je klachten. Doordat ik mijn onderwijservaring en counselling kan combineren, weten ook steeds vaker jong volwassenen de weg naar mijn praktijk te vinden. Mijn doelgroepen zijn vrouwen en jonge meiden, maar ook steeds meer mannen weten de weg naar mijn prakijk te vinden.

Klachten die je kunt hebben zijn bijvoorbeeld:


Voor wie is counselling / psychosociale therapie niet geschikt?

  • Voor mensen met een (therapiebelemmerende) verslaving
  • Voor mensen met schizofrenie, een psychose, of verlies van realiteitsbesef
  • Voor mensen met ernstige psychiatrische stoornissenVoor werkgevers

Buiten dat het voor jezelf heel vervelend is om met een burn-out thuis te zitten, is het voor je werkgever ook geen gewenste situatie. Het kan daarom voor je werkgever heel nuttig zijn om counselling bij o.a. stressvermindering in te zetten. Niet alleen voor werknemers die ziek thuis zijn (curatief) maar ook preventief. Vaak is er binnen een bedrijf budget voor en kan je werkgever de kosten van de gesprekken vergoeden. Wil je als werkgever meer weten over wat counselling voor bedrijven kan betekenen klik dan hierbrochure counselling binnen het bedrijf ABVC.

Bedrijfsuitje of teamactiviteit

RustPunt Counselling verzorgt ook (team)activiteiten voor bedrijven. U kunt dan denken aan een workshop mindful ontspannen, een mindfulnesswandeling in de natuur, een workshop stressvermindering of een workshop beter slapen. Heeft u een ander idee? Ik denk graag met u mee.

Onderstaande organisaties hebben stresscounselling ingezet ten behoeve van ontspannen werknemers met meer draagkracht en motivatie.

RustPunt Counselling voor meer rust en emotionele balans

For Beginners and Experts

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij:

 

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op    06 28 59 81 14

  

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist