Skip to main content

De Praktijk

in het mooie centrum van Dordrecht

Linda Martens

Ik ben Linda Martens, 53 jaar en ik ben gediplomeerd registercounsellor ABvC ®. Mijn specialismen zijn individuele stresscounselling , counselling bij hooggevoeligheid en psychosociale therapie. Ik sta positief in het leven en ben ervan overtuigd dat iedereen, die geholpen wil worden ook geholpen kan worden. In mijn praktijk zie ik mensen opbloeien door oprechte aandacht en een aanpak op maat. Samen met cliënten inzichtelijk maken wat er echt aan de hand is en ze helpen sterker in hun schoenen te staan, dat is wat mij zo boeit aan dit mooie beroep.

Levenservaring

Ook ik heb in mijn leven een aantal problemen op mijn pad gekregen en moeilijke periodes doorgemaakt. Ik ben me daardoor meer en meer gaan verdiepen in levensvragen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik met counselling in aanraking. In 2012 heb ik de studie voor stresscounsellor bij de Stichting Counselling Nederland met succes afgerond en ben ik gediplomeerd registercounsellor. Als aanvullende studies heb ik verschillende nascholingen en de opleiding psychosociale basiskennis gevolgd. Ik ben geregistreerd bij de ABVC en de RBCZ, hierdoor is er in veel gevallen een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. In counselling heb ik een nieuwe uitdaging ontdekt; ik kan er mijn passie voor mensen en mijn inlevingsvermogen in kwijt. Bovendien kan ik gebruik maken van mijn levenservaring.

Mijn opleidingen

Stresscounselling, Psychosociale Basiskennis, hooggevoelige personen, slaap en slapeloosheid, focussing, counselling bij eetproblematiek, begeleiding bij transformatieprocessen en levensfases (transities), deelpersoonlijkheden, stress en het imuunsysteem, faalangst en examenvrees vanuit contextueel perspectief, innerlijk kindwerk, relatiecoaching, ademcoaching, hypnotherapie.

Alle opleidingen en nascholingen die ik gevolgd heb zijn op HBO niveau en geacrediteerd door de beroepsvereniging ABVC.

De praktijk

RustPunt Counselling DordrechtRustPunt Counselling, praktijk voor stressvermindering is gevestigd aan de rand van het historisch centrum van Dordrecht aan de Botgensstraat 13, 3311 VD in Dordrecht en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende bussen stoppen in het centrum en ook het Centraal Station is op loopafstand. Parkeren kan in de parkeergarage Spuihaven (de goedkoopste parkeergarage van Dordrecht) Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen. In mijn modern ingerichte praktijk zult u zich beslist op uw gemak voelen.

Ligging praktijk Google maps

De natuur in!

RustPunt Counselling organiseert regelmatig Mindfulnesswandelingen en Mindfulness Retreats om mensen te laten ervaren wat de rust en ruimte van de natuur voor ons kan betekenen en hoe dit een positieve uitwerking heeft op ons stressniveau. Meer informatie over deze activiteiten vind je onder de tabbladen "retreats" en "activiteiten" bovenaan de website.

Openingstijden

Maandag:    9.00-17.00

Dinsdag :     9.00-12.00

Woensdag:  gesloten

Donderdag: 9.00-17.00

Vrijdag           9.00-17.00

Wil je meer weten? Kom dan eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek.
 
Bel me op  06-28 59 81 14 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

RustPunt Counselling voor meer rust en emotionele balans

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij:

 

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op    06 28 59 81 14

  

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist