RustPunt Zondagochtend wandeling Dag van de Stilte

Tijdens de zondagochtendwandelingen, die 1 keer per maand plaatsvinden, neem ik je mee de natuur in om je hoofd en je lijf tot rust te brengen. De aandacht op jezelf en op al het moois in de natuur richten. We wandelen in stilte en doen tussendoor oefeningen uit de mindfulness, zodat we onze aandacht op het hier en nu kunnen richten. Een stiltewandeling in de ochtend brengt ons de rust en stilte die we nodig hebbenom  alle indrukken die we gedurende de week hebben opgedaan, te verwerken.

Omdat 28 oktober de dag van de stilte is, maken we dit keer een bijzonder uitstapje naar de overkant van de rivier, naar de prachige wijdsheid van de Brabantse Biesbosch. Voor dit bijzondere uitje nemen we lekker de tijd. We verzamelen om 10.30 en zullen rond 13.00/13.30 weer terug zijn in Dordrecht.

We sluiten deze wandeling af met een kop warme kruidenthee, om nog even na te genieten, voordat we weer ontspannen huiswaarts keren.

Tip: trek stevige schoenen aan die tegen een stootje en een beetje modder kunnen. Een flesje water en paraplu zijn ook altijd prettig.

Alleen bij heel slecht weer en minder dan 5 aanmeldingen gaat de wandeling niet door. Je wordt hier dan over ingelicht.

riet

Lees meer

Herfstweekend Opladen aan Zee ladies only

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 november 2018: Opladen aan Zee! Een weekend in de natuur vol rust, wandelingen, meditatie, mindfulness, creativiteit en gezelligheid samen in een luxe villa vlakbij zee. Verwen jezelf en pak je "ME-TIME", zodat je je batterij lichamelijk en mentaal weer op kunt laden. Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. In de villa zijn 3 tweepersoonskamers met losse bedden.

Aanmelden kan nog tot 29 september. LAATSTE PLEKJES KORTING: € 295,00 per persoon inclusief btw.

rsz collage herfstweekend opladen aan zee 

Lees meer

Online training Je Hooggevoeligheid in Balans

Deze training is geschikt voor mensen die stress, vermoeidheid of onrust ervaren door hun hooggevoeligheid, ook wel hoogsensitiviteit genoemd. Deze online training kun je thuis in je eigen veilige en vertrouwde omgeving volgen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. De training bestaat uit 5 lessen, die over 10 weken verdeeld worden. Zo heb je ruim de tijd om te oefenen met de dingen die je in de training leert en kan alles goed bezinken.

Binnen deze online training is er in de 1e en de laatste week een persoonlijk contactmoment via Skype. De andere lessen ontvang je per e-mail. 

 Magnolliaresized
 
Lees meer

Training voor meer zelfvertrouwen "Mijn nieuwe ik"

"Mijn nieuwe ik" is een training voor meer zelfvertrouwen, speciaal voor jong volwassenen of volwassen dames.
De training wordt afgerond met een fotoshoot van je "nieuwe ik" door een professionele fotograaf. Deze wordt gehouden in de natuur en laat hierdoor jouw natuurlijke schoonheid zien.
Zo wordt werken aan meer zelfvertrouwen wel heel leuk! 
 
11 Camera vrouw herfst 480 Fotos voor Therapeuten
 
Lees meer

Individuele training Beter Slapen

Slapen is belangrijk. Je lichaam herstelt zich en je verwerkt de gebeurtenissen van de dag. Maar wat, als het slapen voor jou niet meer zo vanzelfspekend is? Gelukkig is hier iets aan te doen. Ik help je in 6 weken aan een effectiever slaappatroon en een betere nachtrust. Deze training kun je ook online volgen. Hier kun je de ervaring van een deelneemster lezen wanneer schaapjes tellen niet meer werkt 

coffee cup bed bedroom

Lees meer