Skip to main content

Activiteiten

Wandelingen, (online) trainingen, workshops

Individuele training Beter Slapen

Slapen is belangrijk. Je lichaam herstelt zich en je verwerkt de gebeurtenissen van de dag. Maar wat, als het slapen voor jou niet meer zo vanzelfspekend is? Gelukkig is hier in veel gevallen iets aan te doen. Ik help je in 6 weken aan een effectiever slaappatroon en een betere nachtrust. Deze training kun je ook online volgen. De sessies vinden dan via beeldbellen plaats. Zo kun je vanuit je eigen vertrouwde omgeving werken aan een betere slaap.

coffee cup bed bedroom

RustPunt Volle Maanwandeling

Helaas, deze wandeling is VOLGEBOEKT

Tijdens de RustPunt Volle Maanwandeling neem ik je in het donker mee de natuur in. We laten ons verrassen door het schouwspel van het maanlicht dat op de bomen en het water weerkaatst. In het donker zie je veel minder, maar hoor je des te meer. We zetten onze zintuigen dus goed open. Ook als het bewolkt is piept de maan wel even door de wolken heen of doet de maan deze wolken oplichten en kunnen we genieten van de schoonheid van de maan. Op het strandje aan de rivier neem ik je graag mee in een meditatie. Het belooft een magisch mooie avond te worden.

NDB.jpg

Online Training Je Hooggevoeligheid in Balans

Deze training is geschikt voor mensen die stress, vermoeidheid of onrust ervaren door hun hooggevoeligheid, ook wel hoogsensitiviteit genoemd. Deze online training kun je thuis in je eigen veilige en vertrouwde omgeving volgen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. De training bestaat uit 5 lessen, die over 10 weken verdeeld worden. Zo heb je ruim de tijd om te oefenen met de dingen die je in de training leert en kan alles goed bezinken.

Binnen deze online training is er in de 1e en de laatste week een persoonlijk contactmoment via beeldbellen. De andere lessen ontvang je per e-mail.

Vrouw die in het zonlicht zit bij een rivier - rust

RustPunt Counselling voor meer rust en emotionele balans