Lenteweekend Opladen aan Zee

Van vrijdag 16 maart t/m zondag 18 maart 2018: Opladen aan Zee! Een weekend in de natuur vol rust, wandelingen, meditatie, mindfulness, creativiteit en gezelligheid samen in een luxe villa vlakbij zee. Verwen jezelf en pak je "ME-TIME", zodat je je batterij lichamelijk en mentaal weer op kunt laden. Er is plaats voor maximaal 7 deelnemers. 

                     **VOL**

voorkant

 

Lees meer

RustPunt Mindful Morning

Zondagochtend.... tijd en aandacht voor jou. Verstillen, ontspannen, mediteren, aandacht voor wat er is in jou. Na afloop genieten van een lichte lunch (als het mooi weer is in de tuin).

In een prachtige, sfeervolle en ruime yogazaal mogen we gebruik maken van matjes, kussentjes, dekentjes en ..... een gong! Een gongbad is een hele bijzondere en ontspannende ervaring. Door de trillingen van de gong laat je alle ballast los en voel je je na afloop heerlijk ontspannen.

Gun jij jezelf dit oplaadmoment? Je bent van harte welkom. Er is plaats voor 10 deelnemers.

voorkant MINDFUL MORNING

Lees meer

Online training Je Hooggevoeligheid in Balans

Deze training is geschikt voor mensen die stress, vermoeidheid of onrust ervaren door hun hooggevoeligheid, ook wel hoogsensitiviteit genoemd. Deze online training kun je thuis in je eigen veilige en vertrouwde omgeving volgen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. De training bestaat uit 5 lessen, die over 10 weken verdeeld worden. Zo heb je ruim de tijd om te oefenen met de dingen die je in de training leert en kan alles goed bezinken.

Binnen deze online training is er in de 1e en de laatste week een persoonlijk contactmoment via Skype. De andere lessen ontvang je per e-mail. 

 Magnolliaresized
 
Lees meer

Training voor meer zelfvertrouwen "Mijn nieuwe ik"

"Mijn nieuwe ik" is een training voor meer zelfvertrouwen, speciaal voor jong volwassenen of volwassen dames.
De training wordt afgerond met een fotoshoot van je "nieuwe ik" door een professionele fotograaf. Deze wordt gehouden in de natuur en laat hierdoor jouw natuurlijke schoonheid zien.
Zo wordt werken aan meer zelfvertrouwen wel heel leuk! 
 
11 Camera vrouw herfst 480 Fotos voor Therapeuten
 
Lees meer

Individuele training Beter Slapen

Slapen is belangrijk. Je lichaam herstelt zich en je verwerkt de gebeurtenissen van de dag. Maar wat, als het slapen voor jou niet meer zo vanzelfspekend is? Gelukkig is hier iets aan te doen. Ik help je in 6 weken aan een effectiever slaappatroon en een betere nachtrust. Deze training kun je ook online volgen. Hier kun je de ervaring van een deelneemster lezen wanneer schaapjes tellen niet meer werkt 

coffee cup bed bedroom

Lees meer