RustPunt Mindfulness Avondwandeling (laatste van dit seizoen)

Tijdens de RustPunt Mindfulness Avondwandeling, neem ik je mee de natuur in om je hoofd en je lijf tot rust te brengen. De aandacht op jezelf en op al het moois in de natuur richten na de hectiek van de dag. We wandelen in stilte en doen tussendoor oefeningen uit de mindfulness, zodat we onze aandacht op het hier en nu kunnen richten. Een stiltewandeling in de avond brengt ons de rust en stilte die we nodig hebben om alle indrukken die we gedurende de dag hebben opgedaan, te verwerken. Even een RustPuntje voor jezelf voordat we de dag afsluiten en ontspannen en opgeladen huiswaarts keren. 

We sluiten deze wandeling af met een kop warme kruidenthee, om nog even na te genieten, voordat we weer ontspannen huiswaarts keren.

Tip: trek stevige schoenen aan die tegen een stootje en een beetje modder kunnen. Een flesje water en muggenspray kan ook prettig zijn.

Alleen bij heel slecht weer en minder dan 5 aanmeldingen gaat de wandeling niet door. Je wordt hier dan over ingelicht.

Vanwege de corona maatregelen is het van groot belang voor elkaar en ons zelf dat we de volgende richtlijnen in acht nemen:

  • Heb jij of een huisgenoot verkoudheidsklachten of koorts, blijf dan thuis.
  • We houden onderling 1,5 meter afstand, tijdens de wandeling en na afloop bij het thee drinken.

Meditatiebuiten

Lees meer

Individuele training Beter Slapen

Slapen is belangrijk. Je lichaam herstelt zich en je verwerkt de gebeurtenissen van de dag. Maar wat, als het slapen voor jou niet meer zo vanzelfspekend is? Gelukkig is hier in veel gevallen iets aan te doen. Ik help je in 6 weken aan een effectiever slaappatroon en een betere nachtrust. Deze training kun je ook online volgen. De sessies vinden dan via beeldbellen plaats. Zo kun je vanuit je eigen vertrouwde omgeving werken aan een betere slaap.

coffee cup bed bedroom

Lees meer