Skip to main content

Emotie-eten

Eet jij weleens iets als je eigenlijk geen honger hebt? En blijft het dan vaak niet bij één koekje of chocolaatje? Heb je daarna spijt of denk je: ach, het maakt nu toch niet meer uit, want ik heb nu toch al gezondigd? Dan ben je waarschijnlijk een emotie-of troost-eter. Je eet omdat er iets aan de hand is. Dat kan van alles zijn, je bent boos, verdrietig, je voelt je alleen, je verveelt je, of je bent niet blij met wie je bent. Je lichaam verleidt je door een signaal te geven dat je iets zoets of zouts moet eten. Maar heb je écht honger? Honger, zodat je maag knort?

Vraag jezelf eens af hoe het komt dat je iets wilt eten. Kun je de reden achterhalen? Vaak is er bij emotie-eters een oorzaak die veel dieper zit. Misschien kun je daar achter komen, maar het kan ook zo zijn dat je dat niet zelf kunt. Dan kan ik je helpen door in gesprekken met jou te kijken of we kunnen ontdekken waar het ontbrekende puzzelstukje zit en of we dat kunnen opvullen, zodat je meer controle krijgt over je eetgedrag. Jij kan leren om de baas te zijn over jouw eigen gedachten en over jouw eetgedrag. En ik help je graag!

Ben jij een emotie-eter en wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Afspraak maken

 

543 Muffin chocola lust 960 Fotos voor Therapeuten

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij:

 

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op    06 28 59 81 14

  

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist