Concentratieproblemen

Concentratie, het zorgt er onder andere voor dat je gefocust met een taak bezig kan zijn en dat je die taak goed en snel kunt doen. Maar wat als het je moeite hebt om je te concentreren? In onze huidige maatschappij is er veel afleiding. Onze mobiele telefoon is er één van. Hij is onze grote vriend en is ontzettend handig, maar hij zorgt er ook voor dat we snel en vaak! afgeleid raken. Er is ons verteld dat het goed is als je kan multitasken. Vooral vrouwen zouden daar erg goed in zijn. Maar door meerdere dingen tegelijk te doen, wordt je brein als het ware te veel belast, waardoor je steekjes kan gaan laten vallen. Op deze manier is het doen van meerdere dingen tegelijk, toch niet attijd zo efficiënt als we denken. Stress kan er ook voor zorgen dat je concentratie minder goed is. Heb je al langere tijd last van stress, dan kan het prettig zijn om hier hulp voor te zoeken.

Als we ons brein langdurig overbelasten, kan je last krijgen van allerlei klachten, zoals een druk hoofd, een onrustig gevoel, of moeite met slapen. Dan kan het prettig zijn om te leren hoe je je drukke hoofd tot rust kan brengen. Hiermee leer je ook om de dingen die je doet met meer aandacht te doen. Mindfulness is hier een mooi hulpmiddel bij. Wil je samen met mij onderzoeken hoe jij je hoofd weer tot rust kan brengen en hiermee je concentratie verbetert? Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

 

AFSPRAAK MAKEN

  

rsz zelf loep

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via info@rustpuntcounselling.nl 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 RustPunt Counselling is aangesloten bij

logo RBCZ

ABvC beeldmerk1             

 

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op  06 28 59 81 14

                                       Linda 5996LinkedIn

 

Ik ben Linda Martens, jouw stress-specialist