RustPunt Mindfulness Retreat Malaga

RustPunt Mindfulness Retreat Opladen onder de Spaanse zon

Het leven kan druk zijn. Werk, de zorg voor kinderen, je partner of familie. Het maakt je moe en je verlangt naar RUST. Hoe zou het zijn om tijd te nemen voor jezelf?  Om te onthaasten, te ontspannen en op te laden op een hemelse locatie onder de Spaanse zon vlakbij Malaga.

Van 14 tot en met 18 september 2019 organiseert RustPunt Counselling samen met Yogastudio Zwijndrecht een heerlijke 5 daagse Mindfulness Retreat. 5 Dagen volledig verzorgd en vertroelteld worden met yoga, mindfulness, meditatie, wandelen, massage, een excursie met picknick naar de meren van Ardales, persoonlijke groei en gezelligheid.

    Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

Wat is er bij inbegrepen?

  • verblijf op basis van een 2 of 3 persoonskamer met 1 persoonsbedden, 1 persoonskamer op aanvraag en met toeslag (€ 150,00)
  • ontbijt, lunch en diner ( 3 gangen menu)
  • koffie, thee, water, wijn bij het eten en fruit
  • Een kookworkshop paella maken
  • Yoga, massage, mindfulness, meditatie, wandeling, excursie met picknick naar de meren van Ardales, kookworkshop paella maken.
  • activiteit gericht op persoonlijke groei
  • transfer van en naar de luchthaven van Malaga
  • professionele begeleiding 

Wat dien je zelf te verzorgen?

  • Je vliegticket
  • Je reis en/of annuleringsverzekering

 

Het programma:

Zaterdag 14 september: aankomst, transfer van Malaga airport naar de accomodatie in het mooie dorpje Alora, op je gemak settelen, diner en s 'avonds Yoga

Zondag 15 september: 's morgens Yoga, mindfulness wandeling, 's middags vrije besteding ( luieren bij het zwembad, lezen enz.)         's avonds diner, meditatie.

Maandag 16 september: 's morgens Yoga, vrije besteding, 's middags kookworkshop paella maken en creatieve opdracht gericht op persoonlijke groei , 's avonds diner, meditatie en massage (eerste helft van de groep)

Dinsdag 17 september: s' morgens Yoga, excursie naar de meren van Ardales met picknick, 's middags: vrije besteding, 's avonds diner, meditatie en massage (2e helff van de groep)

Woensdag 18 september: 's morgens Yoga en evt. meditatie. Daarna eigen invulling van de dag tot je vertrek/transfer naar Malaga airport.

 * In het programma kunnen activiteiten gewijzigd, of verschoven worden als blijkt dat dit beter uitkomt, of als het weer daarom vraagt.

 

         Linda

Linda Martens, stresscounsellor/psychosociaal therapeut  

 

  Wat kost het?

Deze onvergetelijke ervaring kost € 849,00 per persoon inclusief BTW. Na ontvangst van je aanmelding betaal je € 100,00 aan. Deze aanbetaling is non refundable.

Aanmelden kan tot 15 juni 2019.

 

HEB JE INTERESSE IN DIT RETREAT? Stuur dan een mail aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende geïnteresseerden zal er een nieuwe week gepland worden.Ja, ik wil mee!

 

Bij te weinig aanmeldingen kan de organisatie het Retreat annuleren. In dat geval ontvang je je aanbetaling teruggestort op je rekening.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade of letstel van welke aard dan ook tijdens het retreat.

  

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via info@rustpuntcounselling.nl 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 

Keurmerk therapeut en praktijk

             

 

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op  06 28 59 81 14

                                       Linda 5996LinkedIn