Reviews retreats/trainingen

 

 Herfstweekend Opladen aan zee november 2019

"Deelgenomen aan het herfstweekend opladen aan zee. Wat een bijzonder mooie ervaring was dat. Zoveel warmte en gezelligheid met een lieve groep mensen. Het voelde vanaf het begin vertrouwd. Door de open en fijne sfeer die Linda weet te creëren met liefdevolle aandacht. We zijn enorm in de watten gelegd en konden volledig ontspannen. Opgeladen en met een waardevolle herinnering op zak geeft dit energie en vertrouwen voor de toekomst. Zo'n ervaring gun ik iedereen!"

"Afgelopen weekend een retraite gevolgd bij Linda. Een weekend waarin ik ALLES kon loslaten. Ik kreeg alle tijd voor mezelf, ik kon ontspannen, loslaten wat niet meer nodig was, ik hoefde voor niks en niemand dan voor mezelf te zorgen en zelfs dat nam Linda gedeeltelijk uit handen. Heerlijke ontspanning en een fijne warme en welkome sfeer in het huisje. Een echte aanrader zo in de herfst! Ik ga het zeker ook eens in het voorjaar doen. Bedankt Linda!"

Herfstweekend Opladen in het bos november 2018

"Ik schrijf dit stukje om mijn ervaring te delen van het Mindfulness weekend Opladen in het bos. Het was een bijzonder weekend op de Veluwe met Linda en mijn vriendin. Doordat mijn vriendin en ik elkaar al enige tijd kennen kwam het thema zelfvertrouwen meermaals aan bod. We hebben gewandeld, gemediteerd en zijn creatief bezig geweest. Tussendoor ontstonden er diepgaande gesprekken. Linda is een goede gastvrouw en zorgt tot in de puntjes voor haar gasten. Meteen met de kennismaking voelde het vertrouwt en voelde ik me op mijn gemak bij Linda. Er was een ontspannen sfeer, waarin niets moest en ruimte was om uit te rusten en te genieten. Terugkijkend op het weekend merkte ik ontspanning, rust en ruimte in mijn hoofd en meer energie op. Ook heb ik een creatieve kant van mezelf ontdekt, welke ik nog niet eerder had opgemerkt. 

Nogmaals ontzettend bedankt! Ik denk nog vaak aan het mooie weekend terug."

Herfstweekend Opladen aan zee oktober 2016

"Ik schrijf dit stukje om u een indruk te geven van het herfstweekend aan zee. Het is altijd een verrassing wat voor mensen er mee gaan naar zo’n weekend en hoe het uitpakt. Het mooie van dit weekend was dat iedereen open stond voor de ervaring en voor elkaar. We hebben heerlijk gewandeld, ontspanningsoefeningen gedaan en zijn creatief bezig geweest. Dit alles met tussendoor goede gesprekken. Linda was een goede gastvrouw. Ze gaf ons de ruimte om onszelf te zijn en elkaar te leren kennen. Ze gaf ons opdrachten om onszelf beter te leren kennen en hiermee aan de slag te gaan en dit alles op een ongedwongen manier. Daarnaast zorgde ze voor een heerlijke sfeer waarin je het gevoel kreeg dat je niets moest, uit kon rusten en kon genieten.
Aan het einde van het weekend merkte ik dat ik meer ontspannen in mijn vel zat en dat ik rustiger in mijn hoofd was. Daarnaast heb ik me een paar dingen voorgenomen: Mezelf ruimte geven (om te ontdekken, om te leren, om niet gelijk iets goed te hoeven doen), mezelf rust geven en mezelf lief hebben." -anoniem-

Hieronder vind je een aantal ervaringen van deelnemers aan de training "Hooggevoeligheid, hoe ga je daarmee om?"

"Een echte aanrader voor mensen die twijfelen of het al langer "weten", maar herkenning zoeken en hulp hoe hiermee om te gaan. Mooi werk "Linda, tot een herhaling! Heel leerzaam".

"Linda, ik wil je bedanken voor de workshop, je hartelijkheid en je luisterend oor. Ik weet zeker dat ik hierdoor weer een stapje verder ben gekomen in het accepteren van mezelf, liever zijn voor mezelf. Bedankt voor de tips om de batterij weer op te laden, Mijn moodboard krijgt een mooie plek. Graag tot een volgende keer! Hou me op de hoogte van je trainingen/wandelingen. Warme groet, S

"Wat was het een feest van herkenning, en wat een fijne click tussen de medecursisten, ik heb er van genoten. 

Wat een eyeopener, als je allemaal tegen dezelfde dingen aanloopt, en wat voelt het goed om daar met elkaar over te praten. Wat mezelf betreft: het was veel te kort. (is een compliment hoor) Dank je wel, je doet het goed en met respect".

"Linda het was weer een hele fijne en leerzame ochtend met hele fijne mensen. Heel erg bedankt voor deze onderhoudsbeurt voor lichaam en geest!"

"De mini-training hooggevoeligheid heeft mij op meerdere vlakken geholpen. Om te beginnen was het heel fijn om kennis te maken met andere hooggevoelige mensen, dat geeft met het gevoel dat ik niet raar ben en er niet alleen voor sta. Daarnaast heb ik ontspanningstips gekregen en ben ik mijn gevoeligheid in een positiever daglicht gaan zien. De training heeft me ook aangezet om te kiezen voor mezelf en het pad te gaan bewandelen wat het beste bij mij past. Dit motiveert en inspireert. Linda is een heel aangenaam en rustig persoon, dit zorgde voor een ontspannen training waar ik volledig mezelf kon zijn.

Groetjes Rachel

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je probleem en kijken we of het klikt. Ik houd van een persoonlijke aanpak en heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je je op je gemak voelt in de modern ingerichte praktijkruimte. 

Wil je meer informatie? Je kunt me bellen op
06-28 59 81 14 of mailen via info@rustpuntcounselling.nl 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!          

 

Keurmerk therapeut en praktijk

             

 

Contact

RustPunt Counselling is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten en hooggevoeligheid.

Ook voor andere problemen kun je bij me terecht. Wil je weten of counselling iets voor je is?

Neem dan contact met me op via het contactformulier, of bel me op  06 28 59 81 14

                                       Linda 5996LinkedIn