Skip to main content

Deze training is geschikt voor mensen die stress, vermoeidheid of onrust ervaren door hun hooggevoeligheid, ook wel hoogsensitiviteit genoemd. Deze online training kun je thuis in je eigen veilige en vertrouwde omgeving volgen op een tijdstip dat jou goed uitkomt. De training bestaat uit 5 lessen, die over 10 weken verdeeld worden. Zo heb je ruim de tijd om te oefenen met de dingen die je in de training leert en kan alles goed bezinken.

Binnen deze online training is er in de 1e en de laatste week een persoonlijk contactmoment via beeldbellen. De andere lessen ontvang je per e-mail.

Vrouw die in het zonlicht zit bij een rivier - rust

Reviews van deelnemers:

“Ik vond het heel fijn dat ik thuis, in mijn eigen omgeving aan de slag kon gaan met mijn hooggevoeligheid. De oefeningen die ik heb meegekregen, hebben me veel inzicht gegeven en ik merk dat ik nu meer tijd voor mezelf mag nemen. Dat levert rust en tevredenheid op.”

Esther M.

“Mijn energie en balans waren ver te zoeken. Ik voelde me vaak zo ontzettend moe. Dat is na het volgen van de online training een stuk minder geworden. Ik begrijp nu beter dat sommige dingen bij mij gewoon anders zijn. De acceptatie hiervan geeft me al meer rust. Dat aangevuld met de persoonlijke begeleiding (ook al is het online) heeft me echt verder geholpen.”

Hanneke W.

“Ik heb ontspanningstips gekregen en ben ik mijn gevoeligheid in een positiever daglicht gaan zien. De training heeft me ook aangezet om te kiezen voor mezelf en het pad te gaan bewandelen wat het beste bij mij past. Dit motiveert en inspireert.”

Sharon P.

 

 

In deze online training leer je:

In een periode van 10 weken

  • Tot rust komen door middel van ontspannende, inspirerende visualisaties en mindfulness-oefeningen.
  • Je energiebalans bewaken.
  • Zelfzorg en je grenzen aangeven.
  • Hoe je kunt herstellen van overprikkeling.

  • De mooie kanten van jouw hooggevoeligheid zien.
 
 

Informatie

Waar Bij jou thuis in je vertrouwde omgeving
Prijs € 225.00 incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven/ondernemers.

Aanmelden