Skip to main content

Helaas, deze wandeling is VOLGEBOEKT

Tijdens de RustPunt Volle Maanwandeling neem ik je in het donker mee de natuur in. We laten ons verrassen door het schouwspel van het maanlicht dat op de bomen en het water weerkaatst. In het donker zie je veel minder, maar hoor je des te meer. We zetten onze zintuigen dus goed open. Ook als het bewolkt is piept de maan wel even door de wolken heen of doet de maan deze wolken oplichten en kunnen we genieten van de schoonheid van de maan. Op het strandje aan de rivier neem ik je graag mee in een meditatie. Het belooft een magisch mooie avond te worden.

NDB.jpg

Aan het einde van de wandeling drinken we gezamenlijk een kop warme kruidenthee om nog even na te genieten, voordat we weer ontspannen huiswaarts keren.

  • Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren
  • Het liefst laat je de zaklamp thuis. Neem je hem toch mee? Dan vraag ik je de zaklamp tijdens de wandeling uit te laten
  • Trek stevige schoenen aan
  • Neem warme/regenkleding mee
  • RustPunt Counselling is niet aansprakelijk voor letsel ontstaan tijdens de wandeling
  • Na afmelding later dan 24 uur van tevoren, is het helaas niet meer mogelijk om je bijdrage terug te ontvangen.

Informatie

Wanneer Maandag 27 november van 19.45 tot 20.45
Waar

Natuurgebied De Tongplaat, Dordrecht

Verzamelpunt: Parkeerplaats Zuidhaven , Oostdijk/Nieuwe Merwedeweg, Dordrecht

We verzamelen 5 minuten voor aanvang van de wandeling.

Prijs

€ 10,00 per persoon of 1 strip van de strippenkaart (inclusief een kop warme kruidenthee) Hiervoor ontvang je na je aanmelding een betaalverzoek.

Aanmelden