RustPunt Mindfulness Avondwandeling

Tijdens de RustPunt Mindfulness Avondwandeling, neem ik je mee de natuur in om je hoofd en je lijf tot rust te brengen. De aandacht op jezelf en op al het moois in de natuur richten na de hectiek van de dag. We wandelen in stilte en doen tussendoor oefeningen uit de mindfulness, zodat we onze aandacht op het hier en nu kunnen richten. Een stiltewandeling in de avond brengt ons de rust en stilte die we nodig hebben om alle indrukken die we gedurende de dag hebben opgedaan, te verwerken. Even een RustPuntje voor jezelf voordat we de dag afsluiten en ontspannen en opgeladen huiswaarts keren.

We sluiten deze wandeling af met een kop warme kruidenthee, om nog even na te genieten, voordat we weer ontspannen huiswaarts keren.

Tip: trek stevige schoenen aan die tegen een stootje en een beetje modder kunnen. Een flesje water en muggenspray kan ook prettig zijn.

Alleen bij heel slecht weer en minder dan 5 aanmeldingen gaat de wandeling niet door. Je wordt hier dan over ingelicht.

Vanwege de versoepeling van de corona maatregelen is het van groot belang voor elkaar en ons zelf dat we de volgende richtlijnen in acht nemen:

  • Heb jij of een huisgenoot verkoudheidsklachten,  blijf dan thuis.
  • Vanwege de maximale groepsgrootte is er slechts plaats voor 10 deelnemers.
  • We houden onderling 1,5 meter afstand, tijdens de wandeling en na afloop bij het thee drinken.

 Fotolia 111809478 XS

Informatie

Wanneer  woensdag 17 juni van 20.00 tot 21.15 
Waar

Natuurgebied Hooge Nesse, Zwijndrecht

Verzamelpunt:  Parkeerplaats bij Hotel Ara, Veerweg 10, Zwijndrecht. We verzamelen 5 minuten voor aanvang van de wandeling.

Prijs

€ 10,00 per persoon of 1 strip van de strippenkaart (inclusief thee)

Aanmelden